Pulvertroll's Sida

Gör-Det-Själv BildBank Ladda Ner Video WilcomSverige
Forum

Välkommen till pulvertroll.se en sida där allt handlar om MASKINBRODYR.

Här hittar du filmer på hur du gör de bästa brodyrerna och använder de bästa teknikerna. Här hittar du högkvalitativa maskinbrodyrtillbehör och förbrukningsvaror till riktigt bra priser.  

Vi på Pulvertroll har en stor passion för maskinbrodyr och konstruerande av brodyrfiler

I vår maskinpark har vi 2 olika brodyrmaskiner vilket gör att vi kan testa material i olika maskiner för att se hur dem fungerar, en Expert ESP 91000net och en Janome MC15000-  oftast spelar jag in film på 15000 för att de flesta ska känna igen sig och hänga med i mina filmer.

Vi jobbar i stygnsättnings programmet Wilcom Embroiderystudio e3 vilket vi även är agenter för och säljer i vår Webshop. Samt att vi jobbat ett par år i janome MBX, men vi har oxå jobbat i både Husqvarna, Embird och Sierra.

Vi har genom åren provat några olika modeller av Husqvarna och Janome.

Det började år 2007 och jag äntrade sysidan för att fråga om min nyinskaffade brodyrmaskin. Jag hade så många urbota dumma frågor jag var rädd för att ställa så jag erkände att jag var dum som ett Pulver och kallas för Troll. Så föddes Pulvertroll, ett namn som hängt med mej i alla år.

Välkommen till min sida där ingen fråga är för dum att ställa.

Hej där!!

Har du kört fast på ett brodyr problem, eller undrar hur man löser ett problem eller vill prova en teknik

Titta i vårt jättestora film bibliotek där de flesta frågor har sitt svar..

Om du ändå inte hittar ditt svar så maila oss gärna, men inse att vår tid är begränsad för frågor som vilket nummer en film har, eller vilket backing man ska använda till ett projekt som redan finns med i film o pdf mm.

Jag som driver Pulvertroll, kallas för Troll och har engagerat mej aktivt världen över med att lösa brodyrtekniska frågor, nu försöker jag ge er i Skandinavien möjligheten att få hjälp att utveckla din brodyrkunskap!
På pulvertroll.se kan du titta på filmer om tekniker, inspiration mm, du kan bläddra i ordlistan, du kan inspireras att hitta bra lösningar för ditt broderande.

Välkommen in i Pulvertrolls brodyrvärld!

med önskan om att du ska finna din tid här på pulvertroll till hjälp

mvh
Troll