Skolan

 

Exklusiv Stygnsättnings kurs med Troll.

Vill du gå en exklusiv stygnsättnings kurs där du verkligen både får lära dej nytt och får utvärdering, övningsobjekt och feedback.

Jag har 3 olika grupper, nybörjar stygnsättare, medium och avancerad.


Upplägget är så här: Du kommer få 5 stycken kursbrev, där du får din uppgift både i filmformat ( den kommer vara privat och du får ett lösenord till filmen) där vi går igenom kursens innehåll. Till den får du material per e-post. I din egen takt övar du på stygnsättningsövningen, och du skickar din stygnsättning till mej där du får utvärdering och tips på hur du förbättrar din stygnsättning.
Du säger själv till när du vill ha nästa kursbrev, dvs. ingen hets att bli klar på en viss tid, vissa gör ett kursbrev på en vecka och någon annan behöver en månad. Din takt du bestämmer hur snabb du är hur mycket tid du behöver mm.

Du kommer dessutom få en skype tid i priset det innebär att du talar med mej direkt över skype du kan sitta vid din dator och jag kan vägleda dej genom dina frågor vid avslutnings brevet som innebär att du själv valt ett eget motiv du stygnsatt och får live feedback på..

Vem kan vara med på mina stygnsättnings kurser.?
Du behöver ett modernt stygnsättnings program dvs. inte äldre än 3 år, jag själv spelar in film och jobbar i Wilcom vilket såklart är lättast för dej som användare men det går bra att använda andra märken på program, kursen handlar om att lära sig stygnsätta, att hur man får ett brodyr bra , inte baserat på wilcom programmet. Det är viktigare att lära sig bygga upp ett brodyr än veta vart på skärmen man ska trycka.

I något av kursbreven ingår en material utmaning.
Utmaningen kommer vara att jobba med olika tekniker och baserat på nivån erhåller du materialet för att kunna utföra övningen. Kommer på posten, så att du kan sätta tänderna i kursbrevet med rätt material från början

Maila mej på [javascript protected email address] och berätta om du vill vara med på en kurs, berätta om vilken nivå du är intresserad av och vad du gärna skulle vilja ha ut av kursen.

När vi fått in lite intresse anmälningar kommer det att gå att köpa kursen direkt i shoppen.
Kostnad per nivå är 1500:-/st. det innefattar, 5 kursbrev, personlig feedback och personlig utvärdering av slutstygnsättning samt material.